Over Veilig Oppas in Huis

Welkom bij Gastouderbureau Veilig Oppas in Huis

Veilig Oppas in Huis is een professioneel en veelzijdig gastouderbureau dat sinds 2008  kwalitatief en flexibele gastouderopvang aanbiedt. Wij streven naar een koppeling tussen gastouder en vraagouder die geheel op maat wordt geselecteerd. De gastouders waarmee wij samenwerken zijn erkend, betrokken, zorgzaam, goed opgeleid en flexibel.  Onze gastouders krijgen begeleiding van hun vaste bemiddelingsmedewerker bij de geboden opvang.

Toezicht op kwaliteit, veiligheid en hygiëne van de opvang behoort tevens tot de vaste bemiddelingsmedewerker. Daarnaast helpen wij onze vraagouders bij het aanvragen en beheren van de kinderopvangtoeslag en gastouders bij hun belastingzaken. Veilig Oppas in Huis biedt haar gastouders en vraagouders online dienstverlening aan. Zo hebben de gastouders en vraagouders altijd toegang tot o.a. hun facturen en de urenoverzichten.

 Veilig Oppas in Huis staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Zo weet u zeker dat onze opvang voldoet aan de kwaliteitseisen die door de overheid aan kinderopvang worden gesteld. Uiteraard zijn ook onze gastouders in het LRK opgenomen. Dit is belangrijk, want vraagouders hebben alleen recht op kinderopvangtoeslag als hun gastouderbureau en de gastouder  in het LRK staan geregistreerd.

Maak vandaag nog kennis met Veilig Oppas in Huis en ontdek wat we nog meer voor u kunnen betekenen.